ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωστένογλου: «Έχουμε ιερή υποχρέωση»

Κωστένογλου: «Έχουμε ιερή υποχρέωση»
Την υποχρέωση να παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει έχουν άπαντες στη Λάρισα, όπως δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στον...

Την υποχρέωση να παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει έχουν άπαντες στη Λάρισα, όπως δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κωστένογλου.
Ο προπονητής των «βυσσινί» υποστήριξε ότι η νίκη της ομάδας του ήρθε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιξε καλά από την αρχή. Όπως υπογράμμισε ο Νίκος Κωστένογλου, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του και πλέον έστρεψε την προσοχή όλων στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.
«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, οι αντίπαλοί μας έπαιξαν ικανοποιητικά και ποιοτικά. Στην αρχή ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά καταφέραμε να προηγηθούμε είχαμε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ, όπως είχε και ο Παναθηναϊκός κάποιες ευκαιρίες»,
ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε:
«Οφείλω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους, έχουμε την ιερή υποχρέωση να είμαστε αυτοί που αξίζει σε μια ομάδα όπως είναι η Λάρισα. Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που ήρθε και είναι πάντα δίπλα μας».

Ενώ για το τι άλλαξε και η Λάρισα πήρε τη νίκη, συμπλήρωσε:
«Στα προηγούμενα παιχνίδια δεχθήκαμε αρκετά επιπόλαια γκολ σε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να πετύχει γκολ όμως εμείς ήμασταν αρκετοί σοβαροί και στην αμυντική και στην επιθετική μας λειτουργία».

Ο προπονητής των «βυσσινί», είπε ακόμα ότι:
«Μέσα στην εβδομάδα αυτά που έχουμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε κοιτάζοντας τον επόμενο αντίπαλό μας. Είχαμε αρκετή πρόοδο στο παιχνίδι μας, ειδικά οι κεντρικοί αμυντικοί μας βελτιώθηκαν μετά τα πρώτα λεπτά».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτός είναι μια από τις αιτίες που κερδίζει η Λάρισα, απάντησε:
«Συγκεντρώσαμε πολλούς βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε, μπορούσαμε και περισσότερους. Το αν αυτό οφείλεται σε εμένα δε θα το κρίνω εγώ, η δουλειά μου φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, ο Νίκος Κωστένογλου ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Αμπάρη αντί του Τσοντοφάλσκι, και σχολίασε:
«Στα παιχνίδια ξεκινούν έντεκα, αλλά δεν τα τελειώνουν οι ίδιοι έντεκα. Όφειλα να δώσω μια ευκαιρία στον Αμπάρη και του την έδωσα. Η εικόνα του μέσα στο γήπεδο ήταν άψογη, και κατά κάποιο τρόπο δικαιώθηκα για την επιλογή μου».


Πηγή: onsports.gr