ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά οι μεταγραφές

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά οι μεταγραφές
Η ταχύτατη διασφάλιση του πρωταθλήματος επιτρέπει στον Ολυμπιακό...

Η ταχύτατη διασφάλιση του πρωταθλήματος επιτρέπει στον Ολυμπιακό να προβεί από τώρα στο σχεδιασμό του μεταγραφικού του προγράμματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, πριν από την οποιαδήποτε απόκτηση ποδοσφαιριστή, προέχει να αποφασιστεί αν τελικά θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής. Η τελική απόφαση θα παρθεί στη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία δεν πρόκειται να γίνει πριν κατακτηθεί και τυπικά το πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ραντεβού θα συζητηθούν και οι περιπτώσεις των δανεικών, τα συμβόλαιο που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και οι μεταγραφές.

«Κλείνει» Πάρντο, στο «πάγο» ο Οτσόα

Η μοναδική κίνηση που θα γίνει στον Ολυμπιακό πριν το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη, η αγορά των δικαιωμάτων του Ούρκο Πάρντο από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Στον «πάγο» έχει μπει η περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα για παρτενέρ του Πάρντο. O μεξικάνικος Τύπος θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους», ωστόσο από την πλευρά των Πειραιωτών δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τη θέση του τερματοφύλακα.