ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύνουν τους λογαριασμούς στο «Καμπ Νου»

Λύνουν τους λογαριασμούς στο «Καμπ Νου»
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας μεταξύ της Μπάρτσελόνα και της Άρσεναλ...

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας μεταξύ της Μπάρτσελόνα και της Άρσεναλ στη ρεβάνς του 2-1, υπέρ των «κανονιέρηδων» στο «Emirates».

Στον άλλο σπουδαίο προημιτελικό, η Ρόμα φιλοδοξεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-2 με το οποίο έχασε στην έδρα της και να προκριθεί στην έδρα της εντυπωσιακής Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ (1-2)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον τιμωρημένο Ζεράρ Πικέ και τον τραυματία Κάρλες Πουγιόλ, συνεπώς το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα συνθέσει ο Αμπιντάλ με έναν εκ των Μπουσκέτς και Μιλίτο. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Βίκτορ Βαλντές, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από την άλλη πλευρά, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει σίγουρα στους τραυματίες Άλεξ Σονγκ, Θίο Γουόλκοτ, Τόμας Βερμάελεν και Λούκας Φαμπιάνσκι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Σεσκ Φάμπρεγκας, που πάντως συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα (3-2)

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Ολεξάντρ Κούτσερ και τον μέσο Φερναντίνιο.

Στον αντίποδα, οι «τζιαλορόσι» θα εμφανιστούν με νέο προπονητή τον Βιντσέντζο Μοντέλα, που αντικατέστησε τον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την απομάκρυνσή του στον απόηχο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων. Οι Ρωμαίοι δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Μάρκο Κασέτι και Ζερεμί Μενέζ, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο Αντριάνο.