ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμβαση Τζίγγερ

Παρέμβαση Τζίγγερ

Επιστολή στο Δημήτρη Γόντικα απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με την οποία ζήτησε να συγκληθεί ΔΣ...

Επιστολή στο Δημήτρη Γόντικα απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με την οποία ζήτησε να συγκληθεί ΔΣ με την παρουσία όλων των μετόχων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να κάνει μια πρώτη κίνηση για να βρεθεί λύση για το μέλλον των «πρασίνων», από τη στιγμή που πήρε την πρωτοβουλία και ζητά με την επιστολή του να είναι παρόντες όλοι όσοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».

Με την επιστολή του αυτή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καλεί τον Δημήτρη Γόντικα, που είναι αρμόδιος για την σύγκληση του ΔΣ και την πρόσκληση των υπολοίπων μετόχων, να καλέσει και τους υπόλοιπους μετόχους να παρευρεθούν αφού θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Το αν θα γίνει ή όχι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το πόσα και ποιοι θα βάλουν χρήματα αν τυχόν γίνει αυτή, αλλά και το πώς θα πορευτεί σε διαφορετική περίπτωση το «τριφύλλι» είναι θέματα που «καίνε» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει την άποψη ότι πρέπει να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι έτσι ώστε να αποφασίσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το ταμείο της «πράσινης» ΠΑΕ για το μέλλον της.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητά να γίνει το διοικητικό συμβούλιο όσο το δυνατό ταχύτερα ενώ αυτό που μένει τώρα να φανεί είναι οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μετόχων και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του «Τζίγκερ». Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι επαφές που είχε κάνει ο Δημήτρης Γόντικας με τους μετόχους του Παναθηναϊκού, ωστόσο μετά την παρέμβαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις συντομότερα.