ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Άρη

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Άρη
Υπό τις οδηγίες του προπονητή της πρωτοπόρου ομάδας Κ-20 του Αρη, Νίκου Πασσιαλή ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των...

Υπό τις οδηγίες του προπονητή της πρωτοπόρου ομάδας Κ-20 του Αρη, Νίκου Πασσιαλή ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των «κιτρίνων» για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (13/03) με αντίπαλο την Κέρκυρα. Το θετικό είναι ότι ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Επίσης στο ματς με την ομάδα από το νησί των Φαιάκων επανέρχεται ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα είναι ο νεαρός Γιάννης Αγτζίδης, ενώ κλινήρης παραμένει ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι τιμωρημένοι
Με δεδομένο ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της επιλογής των αγώνων που θα απουσιάσουν οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες, ο Κρίστι Βανγκέλι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό (εντός), ενώ ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (εκτός).

Οι διεθνείς
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Κρίστι Βανγκέλι στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να ενσωματωθεί στις 20 Μαρτίου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να αγωνιστεί στις 26 του μήνα κόντρα στην Λετονία για τα προκριματικά του EURO 2012.
Παράλληλα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λιθουανίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να ενσωματωθεί στις 21 Μαρτίου με την εθνική του, προκειμένου να αγωνιστεί στα παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2012 με την Πολωνία (25/3) και την Ισπανία (29/3).

Onsports.gr