ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέλνουν Μποκανί στον Πειραιά

Στέλνουν Μποκανί στον Πειραιά
Το όνομα του Μποκανί με τον Ολυμπιακό εμπλέκουν δημοσιεύματα ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού...

Το όνομα του Μποκανί με τον Ολυμπιακό εμπλέκουν δημοσιεύματα ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού.

Ακόμα ένα όνομα ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας ήλθε στην επικαιρότητα ως πιθανός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον Ντιεμερσί Μποκανί, ο οποίος σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα (9/3) η εφημερίδα «Γαύρος», ενδιαφέρει τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής των «ερυθρόλευκων».

Ο 25άχρονος διεθνής Κογκολέζος φορ είναι, άλλωστε, παλιός… γνώριμος του Ολυμπιακού, από τις δύο αναμετρήσεις με την Σταντάρ Λιέγης για το Champions League.

Ο Μποκανί, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μονακό έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, δεν κατάφερε να «πιάσει» στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί από τους «Μονεγάσκους» ως δανεικός στη γερμανική Βόλφσμπουργκ. Ούτε στους
Λύκους» ωστόσο, κατάφερε να δείξει αυτά που έδειχνε στο Βέλγιο με την φανέλα της Σταντάρ, καθώς μετράει έξι συμμετοχές (μόλις μία ωστόσο, ως βασικός) κι ένα γκολ.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, βέβαια, πρόσφατα -δια στόματος του Δ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη- επεσήμαναν ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες των επίδοξων πρωταθλητών Ελλάδας δεν ασχολούνται με τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.