ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστρία: Ευκαιρία για νταμπλ ή εκδίκηση;

Αυστρία: Ευκαιρία για νταμπλ ή εκδίκηση;
Η Κάπφενμπεργκ υποδέχεται τη Βάκερ Ίνσμπουργκ στο αποψινό εξ αναβολής ματς για την...

Η Κάπφενμπεργκ υποδέχεται τη Βάκερ Ίνσμπουργκ στο αποψινό εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος.

ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ: Σα να μην έφθανε στο σωματείο η κάθε άλλο παρά ικανοποιητική εφετινή πορεία της ομάδας ήρθε και το σκάνδαλο με τα στημένα τρία ματς που καταγγέλλεται ότι εμπλέκονται στελέχη από το στρατόπεδο της για να αυξηθεί το άσχημο κλίμα. Το θετικό είναι ότι τα τελευταία νέα από το αγωνιστικό μέτωπο δεν είναι άσχημα καθώς έστω και χάρη κυρίως στις εξαιρετικές επεμβάσεις του γκολκίπερ της Βολφ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της Νέουσταντ. Σ’ ότι φορά στο ιατρικό δελτίο εξακολουθούν να είναι εκτός μάχης οι μακροχρόνια λαβωμένοι Κρεπφλ , Σμιντ και Τίμπερ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις αρχές Δεκέμβρη όταν και επικράτησε εκτός έδρας με τη 3-1 της…Βάκερ.


ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ο τεχνικός της Κόγκλερ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά την ήττα 3-0 το Σάββατο από την πρωτοπόρο Αούστρια εντός έδρας. Η ίωση που ταλαιπωρεί τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Έμπστερ αλλά και τον πλάγιο μπακ Χάουζερ καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή τους ενώ μακροχρόνια εκτός μάχης παραμένει ο χαφ Πράντερ. Στα τελευταία της έξι ματς μετράει μόλις μία νίκη , τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.


Στο …ψαχνό: Είναι ένα ματς δίχως φαβορί παρά τη νίκη πριν από τρεις όμως μήνες της γηπεδούχου στο Ίνσμπουργκ. Καλύτερη επιλογή μάλλον είναι το over 2,5 που στη 10bet δίνει 2,08.

bettv.gr