ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμία αντίδραση από τον Ολυμπιακό

Καμία αντίδραση από τον Ολυμπιακό
Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό δεν δείχνουν, προς το παρόν, καμία διάθεση...

Οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό δεν δείχνουν, προς το παρόν, καμία διάθεση να ασχοληθούν με τις κασέτες που προσκόμισε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, ο Αλέξης κούγιας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τρικ προκειμένου να αμαυρωθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι δυο αγώνες για τα οποίους γίνεται λόγος μόνον υπέρ των Πειραιωτών δεν εξελίχθηκαν. Για την ώρα μένουν σε αυτόν τον σχολιασμό και θα παρακολουθούν τις εξελίξεις, τις οποίες ουδείς μπορεί να προβλέψει.

Σήμερα υπογράφει ο Πάρντο

Σήμερα αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον μάνατζερ του Ούρκο Πάρντο, για να υπογράψει ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ νέο συμβόλαιο, με παράλληλη αγορά των δικαιωμάτων του από τη Ραπίντ.

Αμέσως μετά θα προχωρήσει το θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς, μιας και η συνάντηση με τον ατζέντη του έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Ραούλ Μπράβο και Ζαουάντ Ζαϊρί, που μένουν ελεύθεροι, αλλά οι συζητήσεις μαζί τους πιθανόν να μη γίνουν άμεσα, αλλά μετά τη σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή των Μαρινάκη και Βαλβέρδε.