ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να καταργηθεί η Σούπερ Λίγκα...

Να καταργηθεί η Σούπερ Λίγκα...
Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, με αίτημα να αναλάβει η Ομοσπονδία την διοργάνωση του πρωταθλήματος, αναμένεται ....

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, με αίτημα να αναλάβει η Ομοσπονδία την διοργάνωση του πρωταθλήματος, αναμένεται να στείλει την Παρασκευή (11/03) ο Πάνος Μπιτσαξής!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/03) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, αναμένεται να στείλει επιστολή στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα ζητάει την κατάργηση της Σούπερ Λίγκας και να αναλάβει η Ομοσπονδία την διοργάνωση του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, η πολιτεία θα πάψει κάθε χρηματοδότηση του κράτους προς το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Πάνος Μπιτσαξής, σε συνάντηση που είχε προ ολίγων ημερών με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του με την λειτουργία της Λίγκας, ενώ θεωρεί αναξιόπιστους και πολλούς από τους παράγοντες που αποτελούν μέλη της.

Η δυσαρέσκεια του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ήταν έντονη μετά τα όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έγινε εντονότερη μετά την υπόθεση των κασετών που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η λειτουργία της Σούπερ Λίγκας προβλέπεται από το νόμο, κάτι που καθιστά δύσκολη την κατάργησή της… εν μία νυκτί. Βέβαια, αν υπάρχει η στήριξη της ΕΠΟ, όλα μπορούν να ανατραπούν.