ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ Α1 Ανδρών : Παραιτείται ο Καζάζης!

Βόλεϊ Α1 Ανδρών : Παραιτείται ο Καζάζης!
Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την ....

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Οι συνέπειες από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την –συνοδευμένη από τραγική εμφάνιση- ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αποδεικνύονται στον Παναθηναϊκό πολύ σημαντικότερες από τις βαθμολογικές απώλειες και την αδυναμία διεκδίκησης του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Οι «πράσινοι» από σήμερα (12/3) θα βρεθούν σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, καθώς ο Στέλιος Καζάζης αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Εθνικό στη Γλυφάδα!

Το σενάριο της παραίτησης βρίσκεται στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έχει να κάνει μόνο με τις ήττες στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού». Η ατμόσφαιρα στην ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με τα αρνητικά αποτελέσματα να επιδεινώνουν την κατάσταση και τον Καζάζη να αδυνατεί να βρει τρόπους για να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Πριν από λίγες ημέρες, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τους προέδρους του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη, Στράτο Σωπήλη και Νίκο Ρισβά, οι οποίοι, αφού του εξέφρασαν τη στήριξή τους, του ζήτησαν να κρατήσει την ομάδα ενωμένη στα δύσκολα.

Καζάζης, ο οποίος και άλλες φορές φέτος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, φαίνεται πως δεν άντεξε το βάρος της διαχείρισης της ομάδας –εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου- και αποφάσισε να παραιτηθεί.

Εφόσον η σημερινή ημέρα αποδειχθεί η τελευταία του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο του «τριφυλλιού», η διοίκηση θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να βρει τον αντικαταστάτη του, σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και από πλευράς διαθεσιμότητας καλών προπονητών στην αγορά.

Συντάκτης: Ρούλα Κεφάκη