ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ "σέρβιρε" και Πετρόπουλος σκόραρε!

Σισέ "σέρβιρε" και Πετρόπουλος σκόραρε!
Στα νικηφόρα αποτέσματα επέστρεψε ο Παναθηναικός επικρατώντας του Ηρακλή στο Καυταζόγλειο με σκορ 3-1.

Στα νικηφόρα αποτέσματα επέστρεψε ο Παναθηναικός επικρατώντας του Ηρακλή στο Καυταζόγλειο με σκορ 3-1.

Οι πράσινοι, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημά τους (μόλις στο 4' ο Πετρόπουλος έγραψε το 0-1) απέτυχαν να διαχειριστούν ικανοποιητικά το προβάδισμά τους και έδωσαν δικαιώματα στον Ηρακλή που βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ. Από την πλευρά του, ο "Γηραιός" όχι μόνο ισοφάρισε με τον Μάχοπ στο 35΄λεπτό αλλά απείλησε άμεσα και με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του "τριφυλλιού" φρόντισαν να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι και αφού εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη ευκαιρία τους για να σκοράρουν (πάλι με τον Πετρόπουλο στο 51') δεν συνάντησαν άλλα σημαντικά προβλήματα για να φτάσουν στη νίκη καθώς ο Ηρακλής δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο τέλος του μτας μάλιστα, η είσοδος του Χριστοδουλόπουλου έδωσε νέα πνοή στην πράσινη επίθεση με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ με σκόρερ το νεαρό μεσοεπιθετικό και να κλειδώσει τη νίκη.

Ηρακλής-ΠΑΟ 1-3

To φιλμ του αγώνα:

82' Ο Χριστοδουλόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια και αφού πέρασε δυο αμυντικούς του Ηρακλη έκανε το 1-3.

51'. Ατομική ενέργεια του Σισέ ο οποίος και πάλι σέρβιρε στο Πετρόπουλο που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2.

45'. Mεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Επαλέ βγήκλε στην αντεπίθεση και με δυνατό σου μέσα και δεξιά από την μεγάλη περιοχή προσπάθησ να σκοράρει, ωστόσο ο Τζόρβας αποσόβησε το γκολ για τον "Γηραιό"

35' Μετά από ατομική ενέργεια του Αραμπατζή , η μπάλα έφτασε στον Επαλέ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Παναθηναικού, ο οποίος την άφησε για τον Μάχοπ που με δυνατό σου έκανε το 1-1.

11' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, με δυσκολία αποκρούει ο Ελευθερόπουλος.

8' Ο Μάρα από τα αριστερά, δεν τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, το κατεφέρνει όμως ο Τζόρβας, που με έξοδο βρίσκει την μπάλα τόσο όσο χρειάζεται για να της περιορίσει την ταχύτητα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Σαριέγκι, να τη διώξει λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

4' Ο Σισέ παίρνει "σβάρνα" ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του Ηρακλή, περνά όποιον βρίσκει μπροστά του και σεντράρει στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Πετρόπουλος με κεφαλιά-ψαράκι ανοίγει το σκορ.0-1

ΗΡΑΚΛΗΣ: : Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός, Κυριαζής, Ντάνι, Κανακούδης, Μάρα, Μαχόπ, Ζερκά, Επαλέ.

Στον πάγκο: Μπαντής, Καϊτά, Στάμου, Σζοτ, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Τσίτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σισέ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Νίνης, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Κλέιτον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

Για περισσότερες λεπτομέρεις διαβάστε στο onsports.gr