ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη γοήτρου για τον Πανσερραϊκό

Νίκη γοήτρου για τον Πανσερραϊκό
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Skoda Ξάνθη με 2-0 με τα γκολ των Παπάζογλου και Νταλέ...

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Skoda Ξάνθη με 2-0 με τα γκολ των Παπάζογλου και Νταλέ και έδειξε με αυτό τον τρόπο ότι θα κυνηγήσει όλα τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος.

Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τρόπο να συνδυαστούν και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα, στο 39', στην πρώτη σημαντική στιγμή που σημειώθηκε στον αγώνα, ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ με το κεφάλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πάρκερ.

Στο 54' από την μπαλιά του Γεωργιάδη το λάθος του Γκσπούρνινγκ ο Νταλέ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι αλλαγές και οι αρκετές κάρτες οδήγησαν το ματς στο να μην έχει καθόλου ρυθμό.

Στο 87' ο Μαρσελίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καζάκης, μείωσε για την Skoda. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν το 2-2.

Όμως ο Φερνάντεζ είπε δύο φορές σε μια φάση "όχι" στους παίκτες της Ξάνθης και κράτησε το 2-1 για τα "λιοντάρια

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Κάστρο, Ανάκογλου, Μουσικάκης (59΄Σίντιτς), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (87' Κόντος)

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομμεσίδης (77΄Καριόκα), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι (49΄Βασιλακάκης), Πόι (55΄Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Καζάκης, Σουάνης