ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Π. Δερμιτζάκης: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Π. Δερμιτζάκης: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τόνισε ότι αυτή η νίκη...

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τόνισε ότι αυτή η νίκη βοηθάει τον Αστέρα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα για την ομάδα του ξεκινάει τώρα.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει μόνο βαθμολογικά, για να πάρουμε μια ανάσα, αλλά περισσότερο βοηθάει ψυχολογικά, γιατί με τον τρόπο που κερδίσαμε, μας δίνει ώθηση να πιστέψουμε στους εαυτούς μας», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης.

Αναφερόμενος στη συνέχεια, τόνισε: «Το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει τώρα», ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου, είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από τις πιο ποιοτικές φέτος. Το απέδειξε και σήμερα, είναι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να περάσει».

Παράλληλα, ο Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί όχι τόσο στο πρώτο όσο στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και με ορθολογικό ποδόσφαιρο πιέσαμε και προσπαθήσαμε. Έστω και στα λεπτά των καθυστερήσεων πετύχαμε τη νίκη. Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ».

Δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στον κόσμο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα και εύχομαι να είναι και στη συνέχεια κοντά μας».

Αναφερόμενος στην υπόθεση παραμονή, υποστήριξε: «Αυτό που κοιτάμε είναι τι κάνουμε εμείς, αλλά δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε και τα αποτελέσματα των άλλων. Η εικόνα η δικιά μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά δεν είχαμε και τον καλύτερο συνδυασμό αποτελεσμάτων».

Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Σίγουρα η Ξάνθη δεν έχει σωθεί μαθηματικά τώρα που έχασε. Αλλά και με το άγχος το ίδιο θα ήταν δύσκολο για αυτούς και για μας. Κι οι Σέρρες δεν χαρίζουν βαθμούς και αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα».