ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τις κασέτες και... dvd!

Μετά τις κασέτες και... dvd!
Εκτός από ακουστικό υλικό, φαίνεται ότι υπάρχει και οπτικό υλικό…

Εκτός από ακουστικό υλικό, φαίνεται ότι υπάρχει και οπτικό υλικό…

Η υπόθεση με τις… περίφημες κασέτες παίρνει άλλη τροπή αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ο υποκλοπέας, όχι μόνο μαγνητοφωνούσε, αλλά και βιντεοσκοπούσε τους συνομιλητές των κασετών. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από cd υπάρχουν και dvd!

Πρόκειται για ένα στοιχείο, που αλλάζει τα δεδομένα, και πιθανότατα να θελήσει να το εξετάσει ο αθλητικός εισαγγελέας, που από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε την προανακριτική διαδικασία της υπόθεσης.

Να σημειώσουμε ότι μετά τον Γιώργο Δαλούκα, προέκυψε και νέο πρόσωπο που δεχόταν απειλές και πιέσεις. Πρόκειται για το πρώην μέλος της KEΔ Σπύρο Παπαδάκο, όπως δήλωσε στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Σωτήρης Bοργιάς.

Tο περιστατικό των απειλών στον Σπύρο Παπαδάκο περιλαμβάνεται ήδη ως στοιχείο στο φάκελο της υπόθεσης που έχει στη διάθεση του ο αθλητικός εισαγγελέας, Kωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, και πιθανόν να οδηγήσει στην κλήση του πρώην διαιτητή.

Oι απειλές στον Παπαδάκο έγιναν με ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο ίδιος το περασμένο Πάσχα. Στην εκπομπή, μάλιστα, έγινε λόγος για συνάντηση του προσώπου που ακούγεται στις κασέτες με το Σπύρο Παπαδάκο στη Σπάρτη.

Εντός της εβδομάδας, συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη (16/3), θα εξεταστούν οι επόμενοι μάρτυρες, οι οποίοι είναι ο πρόεδρος της EΠO Σοφοκλής Πιλάβιος, ο υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας Kύρος Bασάρας και ο δημοσιογράφος Kυριάκος Θωμαΐδης.

Ολα δείχνουν ότι η προκαταρκτική εξέταση θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, κάτι που σημαίνει πως αμέσως μετά τα στοιχεία θα σταλούν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της EΠO και θα ξεκινήσει έτσι και η εμπλοκή της αθλητικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση.

Πηγή: onsports.gr