ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Βόλου: «Σας πιάσαμε κορόιδα…»

Ολυμπιακός Βόλου: «Σας πιάσαμε κορόιδα…»
Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη αναφορικά με την ημέρα διεξαγωγής ορισμένων αγώνων της...

Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη αναφορικά με την ημέρα διεξαγωγής ορισμένων αγώνων της Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Σε αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα της Super League έχει ανακοινωθεί δύο μήνες πριν, ενώ όταν ο Ολυμπιακός Βόλου υποχρεώθηκε να παίξει Τετάρτη και Σάββατο δεν μίλησε κανείς από την ομάδα του Βόλου γι’ αυτό. Η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση: «Αν δεν σας καλύπτουν τα παραπάνω, σας πιάσαμε κορόιδα, ας προσέχατε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Απάντηση στις δηλώσεις του συμπαθέστατου κατ’ άλλα κ. Γιώργου Δώνη: Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του είναι άδικες και άσκοπες. Θα του θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων της Super League έχει βγει πριν από δύο μήνες. Επίσης, στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου με τον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου με τον Πανιώνιο, τότε όμως δεν κάνατε καμία αναφορά. Εμείς, ως μεγάλη ομάδα, ούτε καν ασχοληθήκαμε, γιατί τέτοιες μικρότητες αποτελούν βιώματα μικρών ομάδων και προπονητών. Και στην τελική, αν δεν σας καλύπτουν τα παραπάνω, σας πιάσαμε κορόιδα, ας προσέχατε».

onsports.gr