ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν. Νταμπίζας: «Η θέση μας συνδυασμός πολλών πραγμάτων»

Ν. Νταμπίζας: «Η θέση μας συνδυασμός πολλών πραγμάτων»
Ο Νίκος Νταμπίζας, μίλησε για τη θέση της Λάρισας στη βαθμολογική κατάταξη, αλλά και στο ρόλο που έχει παίξει η διαιτησία για την...

Ο Νίκος Νταμπίζας, μίλησε για τη θέση της Λάρισας στη βαθμολογική κατάταξη, αλλά και στο ρόλο που έχει παίξει η διαιτησία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θεσσαλικό συγκρότημα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova Σπορ FM».

Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Το ότι έχουμε φτάσει εδώ οφείλεται σε συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Το ότι κάθε χρόνο έχουμε διαφορετικό ρόστερ έχει κάνει τεράστιο κακό. Μετά την καλύτερη σεζόν που κάναμε, όπου τερματίσαμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα, αλλάξαμε 15 παίκτες. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεται να κάνεις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ πρέπει να προσέχεις να μην αλλάζεις τη χημεία της ομάδας», είπε ο αμυντικός της Λάρισας.

Και συνέχισε:
«Δεν βρίσκω δικαιολογίες για τη φετινή μας πορεία, αλλά αυτό το πράγμα που έχω βιώσει φέτος με τη διαιτησία είναι υπερβολικό. Δεν λέω ότι θα πάρεις όλα τα σφυρίγματα. Δεν ζω σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Όταν παίζεις με τους μεγάλους τα σπόρια ή και όλο το καρπούζι θα πάνε σ' αυτούς. Είναι μία κατάσταση δεδομένη. Ξέρεις ότι θα αδικηθείς. Εγώ έχω βιώσει στο εξωτερικό κάποια λάθη που μπορεί να είναι και χειρότερα σε σχέση με τα δικά μας, αλλά ξέρω μέσα μου ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπινες αδυναμίες. Εδώ δεν το βιώνω αυτό. Καταλαβαίνω τις προθέσεις του κάθε διαιτητή από το πρώτο του σφύριγμα. Αυτή είναι η εικόνα που βλέπω αυτή τη στιγμή και είναι απόρροια αυτών των πραγμάτων που ακούμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν παίκτη να κάνει ό,τι έκανα εγώ, αλλά καμιά φορά αντιδράς έτσι όταν νιώθεις την αδικία στο πετσί σου. Δεν λέω, θα πάρεις και θα χάσεις σφυρίγματα, αλλά φέτος το φαινόμενο κατά της Λάρισας είναι συνεχιζόμενο. Δεν μπορείς να κάνεις "κοκοκό" όταν ευνοείσαι και όταν αδικείσαι να φωνάζεις».