ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητές Αυστραλίας οι ομογενείς!

Πρωταθλητές Αυστραλίας οι ομογενείς!
Η Μπρισμπάν, ομάδα η οποία ανήκει σε Έλληνα ομογενή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστραλίας. Η Μπρισμπάν, τεχνικός της οποίας...

Η Μπρισμπάν, ομάδα η οποία ανήκει σε Έλληνα ομογενή, στέφθηκε πρωταθλήτρια Αυστραλίας.

Η Μπρισμπάν, τεχνικός της οποίας είναι ο ομογενής Άγγελος Ποστέκογλου, επικράτησε στον τελικό των Μαρίνερς με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια), παρουσία 52 χιλιάδων θεατών!
Στην παράταση του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα των Μάρινερς προηγήθηκε με 2-0. Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς όμως, η Μπρίσμπαν μείωσε σε 2-1 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης ισοφάρισε!
Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπρισμπαν κέρδισε με 4-2 αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας των νικητών Μιχάλης Θεόκλητος απέκρουσε δύο πέναλτι.
Αυτό το πρωτάθλημα Αυστραλίας, ήταν το τρίτο που κατακτά ο Άγγελος Ποστέκογλου ως προπονητής, καθώς έχει κερδίσει άλλα δύο ως τεχνικός της Ελλάς Μελβούρνης, με την οποία κέρδισε και δύο πρωταθλήματα ως παίκτης.
Ο Ποστέκογλου, ανακηρύχτηκε προπονητής της χρονιάς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής της εθνικής νέων της Αυστραλίας αλλά και της Παναχαϊκής.

με πληροφορίες από το onsports.gr