ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παναθηναϊκός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι»

«Παναθηναϊκός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι»
Φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού. Τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Τζιμπρίλ Σισέ και του βάζει 10 στην εμφάνιση...

Φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού. Τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Τζιμπρίλ Σισέ και του βάζει 10 στην εμφάνιση που πραγματοποίησε με την φούστα. Τον θεωρεί άντρα 100% και συμπληρώνει πως από τους Πράσινους είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Όχι τόσο για την γοητεία του, αλλά για την έντονη προσωπικότητα του.

Είναι από τις γυναίκες που δεν περνάνε απαρατήρητες και έχουν άποψη για όλα. Ακόμα και για το ποδόσφαιρο! Η Μαίρη Βαρσάμη μιλάει στο Onsports για την καριέρα της, τον Παναθηναϊκό και τον Τεν Κάτε.

- Αθλητισμός και modeling ταιριάζουν;

«Αθλητισμός και modeling για τους περισσότερους μπορεί να είναι δύο έννοιες εντελώς αταίριαστες, η αλήθεια όμως είναι πως και τα δύο απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, πολλές ώρες "προπόνησης", τεράστια πειθαρχία και υπομονή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ο μεγάλος αριθμός ζευγαριών αθλητών με μοντέλα, αν δεν ταιριάζανε...»

- Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελες να «παίξεις» στο εξωτερικό επαγγελματικά;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι επαγγελματίας μοντέλο και ένα τέτοιο σενάριο είναι μάλλον απίθανο, θα πήγαινα όμως άνετα στο εξωτερικό για δουλειά και γιατί όχι και να μείνω και μόνιμα. Άλλωστε με αυτή την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την έλλειψη ευκαιριών νομίζω πως οι περισσότεροι το ίδιο θα έκαναν».

-Εκτός από το modeling που κάνεις καθαρά για χόμπι με τι άλλο ασχολείσαι;

«Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Accounting και δουλεύω σε εταιρεία. Πάντα όμως υπάρχει χρόνος για extra εισόδημα ειδικά όταν το χόμπι σου μπορείς να το κάνεις επάγγελμα».

-Είσαι ελεύθερη;

«Όχι, είμαι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια».

-Σε ζηλεύει ο σύντροφος σου;

«Αλίμονο, όταν υπάρχει ενδιαφέρον υπάρχει κ ζήλεια. Kαι εγώ ζηλεύω (γελάει). Είναι όμως σε υγιή βαθμό και συνήθως δεν εκδηλώνεται εύκολα. Άλλωστε δε δίνει κανένας απ’ τους δύο δικαιώματα».

-Ποιο είναι το πιο πρωτότυπο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;

«Οι άντρες έχουν χάσει την πρωτοτυπία τους αλλά και την τόλμη τους. Δεν θυμάμαι κάποιο καλό κομπλιμέντο, δεν δέχομαι και πολλά μη φανταστείς, είμαι λιγάκι απρόσιτη! Μου αρέσουν όμως τα χιουμοριστικά κομπλιμέντα που μου κάνει το αγόρι μου».

-Ποιό είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;

«Έχω πάρα πολλά όνειρα, να κάνω καριέρα στον τομέα των επιχειρήσεων, να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια, να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο...Αν μπορούσα να τα συνδυάσω θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη».

-Γιατί έγινες Παναθηναϊκός;

«Παναθηναϊκός δε γίνεσαι, γεννιέσαι! Άλλωστε, είμαι παιδί του κέντρου, της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με μπαμπά φανατικό της ομάδας, τι άλλο θα γινόμουν;»

- Ποιός από τους παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει ως μοντέλο;

«Αντικειμενικά θα μπορούσα να πω πολύ εύκολα τον Τζόρβα. Στο modeling όμως δεν υπάρχει αντικειμενικότητα, για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις τύπο', ιδιαίτερο στιλ και γούστο, έντονη προσωπικότητα και γενικότερα να είσαι ο εαυτός σου! Νομίζω, λοιπόν, πως ο τίτλος ανήκει δικαιωματικά στον Σισέ».

- Τι σ' αρέσει περισσότερο στους ποδοσφαιριστές;

«Στους ποδοσφαιριστές μου αρέσει περισσότερο η πειθαρχία και το πάθος τους, γιατί είμαι σίγουρη πως είναι έτσι και στην προσωπική τους ζωή. Μου αρέσουν οι άντρες με αυτά τα χαρακτηριστικά».

- Αν ήσουν σε θέση εισαγγελέα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τι θα έκανες με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τελευταία;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μου έκαναν καθόλου εντύπωση τα τελευταία γεγονότα. Ως εισαγγελέας θα ήμουν πολύ αυστηρή, σχεδόν αδέκαστη! Αν όλα αυτά αποδεικνύονταν τελικά αληθή τότε θα έκλεινα στη φυλακή πολλούς διαιτητές και παράγοντες ομάδων και φυσικά θα έριχνα στη Β' Εθνική τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Όμως αυτά δε γίνονται στην Ελλάδα. Μακάρι να παραδειγματιστούν από το πιο πρόσφατο γεγονός στην Ιταλία με τη Γιουβέντους! Και φυσικά (χωρίς να είμαι υποκειμενική) δεν είναι τυχαίο που ο Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά κατηγορείται για τα λιγότερα».

-Ποιον αγώνα παρακολούθησες τελευταία φορά;

«Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός γιατί ήταν αρκετά κρίσιμος για το πρωτάθλημα και τον χάρηκα μπορώ να πω, άσχετα με το αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις και τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν».

-Πως σχολιάζεις την εμφάνιση του Σισέ με την φούστα και τι βαθμό του βάζεις;

«Ο Σισέ είναι ο αγαπημένος μου. Πολλοί κομπλεξικοί, κατά τη γνώμη μου, έσπευσαν να γράψουν τα χειρότερα ακόμα και στο facebook. Ε λοιπόν, μόνο ένας πραγματικός άντρας 100% που ξέρει ποιος είναι θα τολμούσε να βάλει φούστα! Είναι fashion icon, έβαλε όχι μόνο φούστα αλλά και τα γυαλιά σε πολλούς. Του βάζω 10 φυσικά».

-Θα γινόσουν πρόεδρος της αγαπημένης σου ομάδας;

«Ποτέ! Είναι κακό να μπλέκεις τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά, έτσι δε λένε;»

-Ποιος θεωρείς πως είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει μέχρι τώρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και γιατί;

«Ο Τεν Κάτε γιατί πιστεύω πως ανασύστησε την ομάδα μετά από πολλά χρόνια! Ήταν άδικη η αποχώρηση του…».

Περισσότερες φωτογραφίες στο : onsports.gr