ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ποδόσφαιρο ξανακύλησε…

Το ποδόσφαιρο ξανακύλησε…
Τέλος παιχνιδιού. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1. Δείτε το γκολ του αγώνα και την διακοπή!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 (0-0)

Για την ιστορία... η ΑΕΚ είναι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, οπαδοί του «Δικέφαλου» του Βορρά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι παίκτες της ΑΕΚ να αποχωρήσουν εσπευσμένα για τα αποδυτήρια.
Στον αγωνιστικό χώρο διαδραματίστηκαν σκηνές ροκ, με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ να πηγαίνει προς τη φυσούνα και να πετάει φωτοβολίδα στους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους οπαδούς, κάνοντας ακόμη και χρήση βίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι φίλαθλοι που είχαν μείνει στις εξέδρες του γηπέδου φώναζαν ρυθμικά: «πόσο μαλ... είσαστε», ενώ υπήρξαν και μερικές συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς.
Ο διαιτητής του αγώνα, Σταύρος Μάνταλος, στη συνέχεια κάλεσε και τους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια, προκειμένου η κατάσταση να ηρεμήσει και να δει αν μπορεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον ημιτελικό.

* - Ακόμα περιμένουμε την απόφαση του διαιτητή για το μέλλον του αγώνα.

* - Εκτός από το… κυνηγητό στους παίκτες της ΑΕΚ, ένας οπαδός επιτέθηκε στον πάγκο της «Ένωσης» . Στην συνέχεια οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν κάτω τις τηλεοπτικές κάμερες και τις διαφημιστικές πινακίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ασφαλείας προσπαθούν να οδηγήσουν ξανά τους οπαδούς στις κερκίδες την στιγμή που μια μερίδα οπαδών εξακολουθεί να βρίσκεται περιμετρικά του σταδίου.

* - Και οι δυό ομαδες θέλουν να τελειώσει το παιχνίδι. Ήδη είχαμε μπει στις καθυστερήσεις.

* - Όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα αποφασίσει ο διαιτητής της αναμέτρησης.

90' - Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα! Οπαδοί εισάβαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες της ΑΕΚ. Έχουμε ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Το ελληνικό ποδόσφαιρο του 2011!

80' - O ΠΑΟΚ πιέζει για ένα γκολ που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

68' - Ωραία στρώνει την μπάλα ο Ίβιτς στον Τσιρίλο, αλλά το σουτ του τελευταίου πάει ψηλά άουτ.

* - Επανέναρξη του αγώνα.

* - Ο διαιτητής της αναμέτρησης λέει χαρακτηριστικά: "Αν συμβεί οτιδήποτε άλλο, έφυγα".

58' - Διακοπή στο ματς, αφού ένα καπνογόνο πετυχαίνει στην πλάτη τον Σάχα και του έκαψε την φανέλα! Απαράδεκτη πράξη από τους οπαδους του ΠΑΟΚ.

53' - Σουτ του Βιεϊρίνια από πλάγια θέση, μπλοκάρει ο Σάχα.

48' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Εκτέλεση φάουλ από τον Σκόκο, κεφαλιά - ψαράκι του Δέλλα και η μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς. Γκολ πρόκρισης για την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει πλέον δύο γκολ!

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

40' - Κοντά στο 0-1 η ΑΕΚ. Σέντρα του Μπλάνκο από δεξιά, βρίσκει τον Σκόκο, που παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.

38' - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μπαλιά του Γκαρσία για τον Ίβιτς, που βγαίνει απέναντι από τον Σάχα, αλλά πλασάρει άστοχα.

32' - Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λαγός στη θέση του Καράμπελα, που δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε

30' - Σουτ του Λυμπερόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα κοντράρει πανώ στον Κοντρέρας και καταλήγει στα χέρια του Κρέσιτς.

17' - Ο Σαλπιγγίδης από πολύ πλάγια δοκιμάζει κάτι σαν σουτ, που καταλήγει στην αγκαλιά του Σάχα.

15' - Τίποτα το σπουδαίο σε αυτά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

7' - Διακοπή στον αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων και κροτίδων κατά την εκτέλεση κόρνερ της ΑΕΚ.

* - Ο ΠΑΟΚ είναι με την μαύρη εμφάνιση, η ΑΕΚ με την γαλάζια...

1' - Στην σέντρα ο ΠΑΟΚ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Γούκος (Ηπείρου)

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Ντιόπ, Μάκος, Σκόκο, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο

Δείτε το παιχνίδι (live) και από εδώ