ΑΘΛΗΤΙΚΑ

N. Καράμπελας: «Τους χρωστάμε έναν τίτλο»

N. Καράμπελας: «Τους χρωστάμε έναν τίτλο»
Στον… απόηχο της μεγάλης πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ο Νίκος Καράμπελας μιλά στο Onsports

Στον… απόηχο της μεγάλης πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, ο Νίκος Καράμπελας μιλά στο Onsports για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του.

Στη δεύτερη σεζόν του με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ο τελικός του Κυπέλλου της 30ης Απριλίου, για τον Νίκο Καράμπελα, όπως και για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, δεν είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά μια ευκαιρία για... εξιλέωση.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, μιλά στο Onsports για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ατρόμητο, την τεράστια πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ και το... επερχόμενο σπουδαίο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά το χθεσινό (16/3) ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καράμπελας τόνισε:
«Πήραμε μια πολύ σημαντική πρόκριση. Όταν έγινε η κλήρωση και βρέθηκε απέναντί μας ο ΠΑΟΚ, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε τουλάχιστον ένα καλό παιχνίδι και ένα μέτριο, για να περάσουμε στον τελικό και τα καταφέραμε. Στο χθεσινό ματς (16/3) αγωνιστήκαμε με σκοπιμότητα, έχοντας στο μυαλό μας μόνο την πρόκριση και το καταφέραμε με ένα εκπληκτικό γκολ του "Τράι"»
και έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας:
«Όμως δεν φτάνει αυτό. Είμαστε στον τελικό και το τρόπαιο κερδίζεται στις 30 Απριλίου. Για να πετύχουμε το στόχο μας, έχουμε μπροστά μας άλλον έναν αγώνα, απέναντι στον Ατρόμητο και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι και να παίξουμε όπως αρμόζει στην ΑΕΚ».

Αναφερόμενος στον Ατρόμητο, τον οποίο θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό της 30ης Απριλίου, σημείωσε:
«Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Τους σεβόμαστε, γιατί έχουν φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και αυτό δεν είναι τυχαίο».

Ο τελικός βέβαια μπορεί να περιμένει, καθώς για την ώρα προέχουν τα ματς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».
«Αυτή τη στιγμή ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό μας τώρα είναι στο παιχνίδι της Κυριακής και είμαστε 100% αφοσιωμένοι σ' αυτό», δήλωσε σχετικά ο παίκτης της Ένωσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συγκλονιστική υποδοχή, που τους επεφύλασσαν χθες οι οπαδοί της ομάδας στο «Ελ.Βενιζέλος»,
τονίζοντας μάλιστα πως τους... χρωστούν έναν τίτλο.
«Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Τους χρωστάμε έναν τίτλο και θέλουμε πολύ να τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Όσο διψάμε εμείς για να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο, άλλο τόσο διψούν κι αυτοί. Ελπίζω στον τελικό να γεμίσουν το γήπεδο και να φανεί ποιος είναι ο κόσμος της ΑΕΚ».

Για τον ίδιο, αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός της καριέρας του, καθώς έχει παίξει έναν ακόμα με τη φανέλα του Άρη. Ο ίδιος τονίζει σχετικά:
«Αρκετοί παίκτες της ομάδας έχουμε παραστεί σε τελικούς και γνωρίζουμε πως είναι να χάνεις. Εγώ έπαιξα πριν από τρία χρόνια, ως παίκτης του Άρη, στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτή η πίκρα δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Νομίζω όμως πως αυτό θα μας πεισμώσει και θα μας κάνει πιο δυνατούς, ενόψει του μεγάλου φετινού τελικού».

Σε ότι αφορά το πρόβλημα του τραυματισμού του, εξαιτίας του οποίου αποχώρησε από τον χθεσινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, είπε:
«Έκανα εξετάσεις σήμερα (17/3), για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος. Τώρα νιώθω μια ενόχληση, αλλά νομίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό».

onsports.gr