ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στ. Σφακιανάκης: «Μπορούμε να το πάρουμε»

Στ. Σφακιανάκης: «Μπορούμε να το πάρουμε»
Στο χέρι του Ατρόμητου είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Στέλιο Σφακιανάκη.

Στο χέρι του Ατρόμητου είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Στέλιο Σφακιανάκη.

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Γιώργου Δώνη μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να καταφέρει να γράψει ακόμα πιο ένδοξες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του.

Παράλληλα, ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε και για το πρόβλημα της βίας που ταλαιπωρεί τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για το γεγονός ότι παρά τα χρόνια του συνεχίζει να είναι ένας ακούραστος «εργάτης» στο χώρο του κέντρου για την ομάδα του Περιστερίου.

«Είναι πολύ άσχημες αυτές οι εικόνες», είπε αρχικά για τα επεισόδια στην Τούμπα και πρόσθεσε: «Δεν τους αδικώ αυτούς που ήταν εναντίον στην αποχή. Αυτή τη στιγμή και να γίνει δεν θα βγουν πολλά πράγματα. Αν δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια της η Πολιτεία δεν μπορεί να βγει άκρη».

Προσθέτοντας ότι δεν του έχει συμβεί ακόμα να τρέξει στην φυσούνα λόγω επεισοδίων, υποστηρίζοντας: «Δεν μου έχει τύχει ακόμα. Όπως πάει το πράγμα, όμως, θα αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε πιο συχνά».

Όσο για την πρόκριση στον τελικό, τόνισε: «Είναι ιστορική στιγμή και για την ομάδα και για τους παίκτες και για τον πρόεδρο και για τον προπονητή και για όλους. Όταν φτάνεις για πρώτη φορά η χαρά είναι πολύ μεγάλη».

Σε ερώτηση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: «Δεν συνεχίζεται το πανηγύρι από προχτές γιατί δυστυχώς έχουμε δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει αν το πάρουμε οπωσδήποτε. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε την άσχημη βαθμολογική μας θέση, η οποία δεν μας αξίζει».

Ενώ για το μέχρι πότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται, σημείωσε: «Το βασικό είναι να κάνεις καλή ζωή και να προπονείσαι σωστά, αλλά μετράει και το σκαρί του καθενός. Σίγουρα η εμπειρία τόσων χρόνων είναι σημαντική. Μακάρι να την είχα από όταν ήμουν 20 χρονών».

Τέλος, για τον τελικό του Κυπέλλου, επισήμανε: «Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα, λόγω έδρας, αλλά αν πιάσουμε καλή απόδοση, είναι στο χέρι μας να το σηκώσουμε».