ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Μάιο ο τελικός των "αιωνίων"

Τον Μάιο ο τελικός των "αιωνίων"
Σε κλίμα σύμπνοιας ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε κλίμα σύμπνοιας ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Τάκης Τσαγκρώνης, καθώς και οι εκπρόσωποι των δύο «αιωνίων», ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάσος Στεφάνου και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος. Άπαντες συμφώνησαν ο τελικός να γίνει μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 6-8 Μαΐου, χωρίς ωστόσο να αποφασιστεί ακριβής ημερομηνία. Θα ακολουθήσουν, άλλωστε, και άλλες συναντήσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η σύσκεψη της ΕΟΚ με την Αστυνομία.

Αποφασίστηκε επίσης ο τελικός να διεξαχθεί παρουσία κόσμου κι όχι μαθητών όπως ήθελε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής. Τόσο η ελληνική ομοσπονδία όσο και οι ομάδες συμφώνησαν να μοιραστούν ονομαστικά εισιτήρια σε φιλάθλους, ενώ οι ομάδες δεσμεύθηκαν να παραδώσουν λίστα στην ΕΟΚ με τα στοιχεία των κατόχων των ακριβών διαρκείας. «Είχαμε μια συζήτηση σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο τελικός θα γίνει όπως του αρμόζει, υπό την ΕΟΚ, τις ομάδες και την Αστυνομία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.