ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον λύτρωσε ο Μαχόπ

Τον λύτρωσε ο Μαχόπ
Ο Μαχόπ έδωσε το φιλί της ζωής στον Ηρακλή σε νεκρό χρόνο, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο...

Ο Μαχόπ έδωσε το φιλί της ζωής στον Ηρακλή σε νεκρό χρόνο, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο δε βολεύει καμία από τις δύο ομάδες και κυρίως τους Νεοσυρνιώτες που από τη στιγμή που προηγήθηκε με τον Μήτρογλου πίστευε ότι μπορούσε να φύγει με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στη Super League.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άρχισε με άγριες διαθέσεις το ματς έχοντας δοκάρι μόλις στο 6' με τον Αραμπατζή. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ δεκατρία λεπτά αργότερα, αλλά ο Γιακόμπ δεν κατάφερε να κερδίσει από την ασβεστένια βούλα τον Μάχο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανιώνιος άνοιξε το σκόρ χάρη σε μια έξυπνη ενέργεια του Μήτρογλου, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τους κυανέρυθρους. Ο Ηρακλής αποσυντονίστηκε από το γκολ που δέχτηκε και έχασε μεγάλο μέρος της επιθετικότητας που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο "Μητρογκόλ" παραλίγο να εκτελέσει για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. Μετά το 50άλεπτο οι Θεσσαλονικείς πήραν και πάλι τα ηνια του αγώνα και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά οι Επαλέ (54') και Γιάκομπ (59') δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μάχο.

Ο Πανιώνιος φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι και να βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του, αλλά ο Μαχόπ είχε... διαφορετική άποψη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαχόπ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, λυτρώνοντας τον "Γηραιό".

onsports.gr

Δείτε επίσης: H 27η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα