ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σφίγγει ο… κλοιός στην ΑΕΚ

Σφίγγει ο… κλοιός στην ΑΕΚ
Σε πολύ δύσκολη θέση ενδέχεται να περιέλθει η ΑΕΚ, αν δεν βρεθούν άμεσα τα χρήματα που απαιτούνται...

Σε πολύ δύσκολη θέση ενδέχεται να περιέλθει η ΑΕΚ, αν δεν βρεθούν άμεσα τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση της UEFA.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ΑΕΚ, σε ότι αφορά την εξασφάλιση της αδειοδότησης της UEFA για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ένωση θα πρέπει να βρει 5 εκατομμύρια ευρώ ως το τέλος του μήνα, αν δεν θέλει να μπει σε… περιπέτειες. Στην ΑΕΚ προσδοκούν πως θα έχουν σίγουρα 1,5 εκατομμύριο από διάφορα έσοδα του συλλόγου, αλλά τα υπόλοιπα θα πρέπει να καλυφθούν από τους μετόχους της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Παππάς, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βάλει το μερίδιο που του αναλογεί, αν δεν κάνει το ίδιο και ο Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος ωστόσο, παραμένει εξαφανισμένος το τελευταίο διάστημα και δεν δείχνει τη διάθεση να συνεισφέρει πλέον οικονομικά στην ΑΕΚ, θεωρώντας ίσως πως ολοκλήρωσε την προσφορά του στην ομάδα με την δημιουργία του προπονητικού κέντρου.

Την ίδια ώρα, η UEFA πιέζει τις ομάδες –περισσότερο από κάθε άλλη φορά- να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης, περιμένει τους δύο μεγαλομετόχους να κάνουν το καθήκον τους προς τον σύλλογο, ανήμπορος ουσιαστικά να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται, αν δεν υπάρξει περαιτέρω χρηματοδότηση.
Με αυτά τα δεδομένα, ο κίνδυνος να βρεθεί η ΑΕΚ μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο, φαντάζει όλο και πιο κοντινός.

Πηγή: onsports.gr