ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαρκείς «ζυμώσεις» στο "τριφύλλι"

Διαρκείς «ζυμώσεις» στο "τριφύλλι"
Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλησιάζει και οι μέτοχοι των «πρασίνων» σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για...

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλησιάζει και οι μέτοχοι των «πρασίνων» σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για την επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πολλές είναι οι φημολογίες και τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όλοι θα πρέπει να περιμένουν την 29η Μαρτίου που είναι η πλέον πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κανείς από τους μετόχους, κυρίως ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει ωστόσο θεωρείται δεδομένη η «σφιχτή» πολιτική για το «τριφύλλι» από την επόμενη περίοδο.

Υπάρχει φημολογία ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι διατεθειμένοι να πάρει το 25% των μετοχών που θέλει να παραχωρήσει ο «Τζίγκερ», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. «Δεν έχω πει σε κανέναν ότι θέλουμε το 25%. Δεν έχω μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη», ήταν το σχόλιο του Παύλου Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα «Εξέδρα».

Για την ώρα όλες τις διαδικασίες πριν το ΔΣ έχει αναλάβει ο Δημήτρης Γόντικας, στον οποίο πιστώνεται η επιτυχία της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, που επίσης έχει εμπλακεί σε φημολογία σε ό,τι αφορά τη θέση του προέδρου και την επόμενη μέρα στους «πράσινους». Όλα πάντως για τον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσουν μετά το ΔΣ όταν και θα αναλυθεί το πλάνο της επόμενης σεζόν για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή: onsports.gr