ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατέρας: «Δεν έχω καμία σχέση»

Πατέρας: «Δεν έχω καμία σχέση»
Ο Νικόλας Πατέρας μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα των κασετών....

Ο Νικόλας Πατέρας μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα των κασετών.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Superleague κατέθεσε για περισσότερη από μία ώρα στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμητζόγλου, και αποχωρώντας δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, όπως είχε αναφέρει και στις ανακοινώσεις του.

Ο Νικόλας Πατέρας επανέλαβε ότι ήταν αδύνατο να συνομιλεί με τον Αχιλλέα Μπέο και να ακούει πράγματα σε βάρος του Παναθηναϊκού χωρίς να αντιδράσει, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει καταθέσει αγωγές σε βάρος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου.

«Με κάλεσε ο κ. εισαγγελέας για να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και με τις κασέτες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην προέδρου των «πρασίνων».

«Η κατάθεση όπως ξέρετε είναι μυστική. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είχα πει και στις ανακοινώσεις μου σχετικά με αυτό το θέμα. Ουδεμία σχέση έχω με τις συγκεκριμένες κασέτες αλλά και τις υποκλοπές που υποστηρίζει ο κ. Μπέος ότι έχω κάνει, για αυτό άλλωστε έχω καταθέσει και αγωγές εναντίον του», πρόσθεσε ο γνωστός εφοπλιστής.

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Πατέρας πρόσθεσε: «Να επαναλάβω ότι είναι τουλάχιστον προσβλητικό για εμένα να συνομιλώ με έναν άνθρωπο που λέει πράγματα εναντίον της ομάδας μου και μάλιστα να τα δέχομαι αδιαμαρτύρητα».

Όσο για το αν αισιοδοξεί ότι κάτι μπορεί να βγει από την υπόθεση, απάντησε: «Η δικαιοσύνη θέλω να πιστεύω ότι θα λύσει αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα απαντήσεις. Δε ξέρω τι μπορεί να βγει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε βοηθάει αυτή η υπόθεση το ποδόσφαιρο, το προϊόν του ποδοσφαίρου και εν πάση περιπτώσει όταν μάθετε κι εσείς τα αποτελέσματα θα τα έχω μάθει κι εγώ».

Για το αν ο Αλέξης Κούγιας λέει αλήθεια ότι άκουσε μαζί με τον Νικόλα Πατέρα τις κασέτες, σχολίασε: «Λέει, αλήθεια. Ο Αλέξης Κούγιας μου έφερε τις κασέτες, τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στο γραφείο μου, μόνο αυτές τις δύο που έχουν βγει στην δημοσιότητα. Του είπα ότι επειδή δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε και εισαγγελέας να κινηθεί αυτός. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο».

Πηγή: onsports.gr