ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τη νέα χρονιά σχεδιάζει ο Τσιώλης

Τη νέα χρονιά σχεδιάζει ο Τσιώλης
Ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν...

Ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Φυσικά, προτεραιότητα του Καρδιτσιώτη τεχνικού αποτελεί η συμμετοχή του Άρη στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί με ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει να έχει κατασταλάξει για το πώς επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία έχοντας φροντίσει ήδη να την χωρίσει σε τρία στάδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, το δεύτερο στο Καρπενήσι με γνώμονα να μπούνε οι βάσεις όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο όταν βρισκότανε στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και πρόπερσι για τον Άρη.

Όσον αφορά το τρίτο που θα συνδυαστεί με το μοντάρισμα σε συνδυασμό με την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών επιθυμία του είναι να γίνει στο αθλητικό κέντρο του Μπολβάνο στην βόρεια Ιταλία και πάλι όπως και πέρσι ως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.