ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θέλει Έβερτον ο Μιραλάς

Δεν θέλει Έβερτον ο Μιραλάς
Αρνητική ήταν η απάντηση που δέχτηκαν οι εκπρόσωποι της Έβερτον, οι οποίοι παρακολούθησαν τον Κέβιν Μιραλάς...

Αρνητική ήταν η απάντηση που δέχτηκαν οι εκπρόσωποι της Έβερτον, οι οποίοι παρακολούθησαν τον Κέβιν Μιραλάς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ζήτησαν να μάθουν αν παραχωρείται ο Βέλγος επιθετικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Πρωταθλητής" η απάντηση που πήραν για τον ποδοσφαιριστή δεν ήταν θετική, για τον λόγο πως ο Βέλγος περνάει πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό αλλά και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτέ τους απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές όχι λέγοντας τους:

"Ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και εγώ το ίδιο θέλω . Άρα, δεν υπάρχει θέμα να συζητήσουμε κάτι παραπάνω", φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στους ανθρώπους της Έβερτον.

Ακόμη, ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται και με τα χρώματα της Εθνικής του ομάδας ενώ φέτος η ομάδα του θα αγωνίζεται και στο Τσάμπιονς Λιγκ οπότε δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να φύγει. Ο 23χρονος επιθετικός είπε σε μέσα της χώρας του:

"Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Χαίρομαι που επέστρεψα. Είμαι ένας καινούργιος Μιραλάς. Ζω ένα όνειρο και θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό και με την Εθνική μου ομάδα. Προφανώς προτιμώ να αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα. Το απέδειξα κάποιες φορές με τον Ολυμπιακό την φετινή περίοδο", τόνισε.