ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια

Νέες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια
Συνεχίζει της καταγγελίες για στημένους αγώνες ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Ευελπίδων ...

Συνεχίζει της καταγγελίες για στημένους αγώνες ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής βρέθηκε στην Ευελπίδων για να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου σχετικά με το σκάνδαλο το οποίο ταλανίζει το ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατόν, καθώς απουσίαζε η γραμματέας του εισαγγελέα.
Για τον λόγο αυτό, αναμένεται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής να καταθέσει την άλλη εβδομάδα.
Εξερχόμενος από το κτήριο της Ευελπίδων, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έστρεψε τα βέλη του κατά συγκεκριμένων ομάδων και παραγόντων.


Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:
«Με κάλεσε ο κ. Σιμιτζόγλου να συμπληρώσω την πρώτη κατάθεσή μου. Έδωσα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία έχει δώσει και συνάδελφός σας δημοσιογράφος.
Η φράση κουκούτσια που ακούγεται στις κασέτες νόμιζα ότι αφορούσε τη μεροληπτική διαιτητική συμπεριφορά που έλεγε (κόψε το καρπούζι στη μέση και δώσε τα κουκούτσια στην ίδια ομάδα).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτό αφορά σε στοιχηματική έκφραση.
Τα στοιχηματικά παράνομα αλλά και νόμιμα γραφεία δεν εννοούν μόνο την μεροληπτική διαιτητική συμπεριφορά αλλά και το πολύ χοντρό παιχνίδι που γίνεται το οποίο αναφέρεται σε κάρτες, κόρνερ, αποβολές ακόμη και πέναλτι τα οποία είναι στοιχεία που δεν γνώριζα.
Όποιος αναδείξει αυτά τα στοιχεία και τα συγκρίνει με όσα φέρεται να λέει ο Μπέος στις κασέτες καταλαβαίνει ότι η παρέμβαση του Μπέου είτε αυτή είναι δωροδοκία είτε εκβίαση αφορά το στοίχημα και δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα Αρης -Παναθηναϊκός.
Και έτσι καταρρέει το επιχείρημα του Μπέου ότι είναι «αδύνατο να επηρέασα τον Μπέο» και αυτός δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε για συγκεκριμένα παιχνίδια τα οποία είναι ύποπτα:
«Θα μιλήσω και για άλλα παιχνίδια για παράδειγμα το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός... είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι την τελευταία ώρα και ενώ ο Λεβαδειακός ηττάτο με 2-0 έγιναν εκπληκτικά πονταρίσματα υπέρ της νίκης του και πρέπει να διερευνηθεί.

Οι πληροφορίες που ήρθαν σε εμένα αφορούν και τον Αστέρα Τρίπολης. Μου ήρθαν αδιάσειστα στοιχεία μέσα από το ίντερνετ αλλά και από ανθρώπους που γνωρίζουν από στοίχημα που φαίνεται ότι υπάρχει μια αξιοπερίεργη ακραία στοιχηματική συμπεριφορά στα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης όταν παίζει εντός Τρίπολης καιόταν παίζει εκτός Τρίπολης.
Η ίδια ακραία συμπεριφορά υπάρχει και σε άλλα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής. Όπως στην Ηλιούπολη στον Διαγόρα Ρόδου στον Αγροτικό Αστέρα Θεσ..... Και ενώ σε άλλα παιχνίδια παίζονται ποσά έως 10 χιλ ευρώ σε αυτά τα παιχνίδια παίζονται από 200 έως 400 χιλ ευρώ...
Έλεγα πώς ο Τσακογιάννης μπήκε στο ποδόσφαιρο (τις μετοχές της ομάδας τις έχει η γυναίκα του, αυτή εμφανίζεται)... Ο Πανθρακικός έχει αγοραστεί από έναν επιχειρηματία.

Ο Άρης ο Γάτας μου ανέλυσε όλα τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης και είναι εκπληκτικό το ποντάρισμα που γίνεται στο Αστέρας Τρίπολης... Ακούστε... αν μάλιστα ισχύει... ότι ο Δημήτρης ο Μποροβήλος..ο πρώην γενικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης, αδερφός του νυν πρόεδρου Γιώργου Μποροβήλου, που είναι αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκα έχει 13 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του τότε είναι χρυσή ευκαιρία να ερευνηθούν αυτά και να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο».