ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επόμενη μέρα χωρίς Πατέρα!

Επόμενη μέρα χωρίς Πατέρα!
Δίχως τον άνθρωπο που ανέλαβε την “μπακέτα” του Παναθηναϊκού, μέσω της τιμητικής θέσης του προέδρου...

Δίχως τον άνθρωπο που ανέλαβε την “μπακέτα” του Παναθηναϊκού, μέσω της τιμητικής θέσης του προέδρου του συλλόγου, στο ξεκίνημα της πολυμετοχικότητας και οδήγησε -στη διάρκεια του δεύτερου έτους της θητείας του- ξανά το Τριφύλλι στο θρόνο του, είναι αναγκασμένοι να πορευτούν οι Πράσινοι.

Διότι -σύμφωνα με πληροφορίες από το πολύ κοντινό περιβάλλον του που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης- ο Νικόλας Πατέρας έχει πάρει οριστική απόφαση να αποσυρθεί από την ενασχόλησή του με τα Παναθηναϊκά δρώμενα. Απόφαση που -όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά- “μόνο αν γυρίσει η γη ανάποδα μπορεί να αλλάξει”.

Ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό συνέβη επειδή ο Πατέρας πόνταρε σε “λάθος άλογο”, υπονοώντας ότι ο μέτοχος (Ανδρέας Βγενόπουλος) με τον οποίο ταυτίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της θητείας του, τον “πρόδωσε” με την μετέπειτα στάση του και την άτακτη υποχώρησή του.

Αλλοι, πάλι, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Πατέρας δεν άντεξε τον “πόλεμο” και την “αχαριστία” που συνάντησε. Είχε αηδιάσει από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που συνέχιζαν απτόητα να τον “πυροβολούν” με κάθε ευκαιρία...

Ανεξαρτήτως, όμως, των απόψεων ή των συναισθημάτων που μπορεί να έχει ο καθένας εκ των φίλων του Τριφυλλιού για τον Νικόλα Πατέρα, η ουσία είναι ότι ο ίδιος πήρε μία απόφαση, ζυγίζοντας τα δεδομένα και κρίνοντας πως ο “κύκλος” του στον Παναθηναϊκό έκλεισε οριστικά.

Οπως επίσης σαφές είναι ότι ο Πατέρας “βαράει το κεφάλι του στον τοίχο” που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην προεδρία του συλλόγου τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Ο Παναθηναϊκός όμως είναι πάνω από κάθε πρόσωπο, όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους συλλόγους παγκοσμίως. Και οφείλει να αναγνωρίζει την προσφορά του οποιουδήποτε, να κρατάει τα θετικά του και να απορρίπτει τα αρνητικά του (διότι άπαντες κάνουν σωστά και λάθη, καλά και άσχημα), με μοναδικό γνώμονα να βγει πιο ισχυρός την επαύριο.
Επίσης ξεκάθαρο έχει καταστεί πλέον ότι το δόγμα η “ισχύς εν τη ενώσει” ολοένα και περιορίζεται στο Τριφύλλι. Και θα πρέπει άπαντες να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι το “γκρουπ” των μετόχων που έπαιζαν ρόλο στις αποφάσεις και συμμετείχαν βάζοντας χρήματα και ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα, έχει πλέον περιοριστεί σημαντικά. Με τα άσχημά του και με τα καλά που αυτό συνεπάγεται...

Πηγή: onsports.gr