ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάνοιωσε για ΑΕΚ ο Παππάς

Μετάνοιωσε για ΑΕΚ ο Παππάς
Μετανοιωμένος για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ και αποφασισμένος ν’ αποχωρήσει οριστικά...

Μετανοιωμένος για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ και αποφασισμένος ν’ αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από τα κοινά της Ένωσης εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ότι θ’ αποχωρήσει από τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού πρώτα βάλει τα χρήματα, τα οποία του αναλογούν προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της, ενώ χαρακτηριστικό των συναισθημάτων του γνωστού επιχειρηματία είναι το ότι δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» ούτε καν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παππά:

«Έχω μετανιώσει για την απόφαση μου να μπω στην ΑΕΚ. Χτυπάω το κεφάλι μου γι’ αυτό. Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω. Το έχω πει και στην διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου», τόνισε με νόημα ο Πέτρος Παππάς, για να καταλήξει:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έλεγε τότε: "Τι πας να κάνεις; Τρελός είσαι; Εγώ έχω ρίξει τόσα λεφτά, έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα και με βρίζουν". Ε, λοιπόν βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν κιόλας. Φεύγω οριστικά και χτυπάω το κεφάλι μου για τόσα χρόνια που ήμουν εδώ και πλήρωνα».

Πηγή: onsports.gr