ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουλάει Μπουφόν και Κιελίνι η Γιουβέντους

Πουλάει Μπουφόν και Κιελίνι η Γιουβέντους
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πουλήσει τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζιόρτζιο Κιελίνι η Γιουβέντους...

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πουλήσει τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζιόρτζιο Κιελίνι η Γιουβέντους για να μπορέσει να βρει χρήματα για μεταγραφές.

Με την Γιουβέντους να μην καταφέρνει να πάρει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χρήματα για μεγάλες μεταγραφές δύσκολα θα βρεθούν. Για να γίνει αυτό σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, οι «μπιανκονέρι», σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο όνομα που ακούγεται για την «γηραιά κυρία», είναι του Μισέλ Μπαστός ο οποίος προβλέπεται να αποτελέσει δίδυμο με τον Μίλος Κράσιτς στις πτέρυγες της ομάδας. Η ομάδα του Τορίνο βλέπει ζεστά και το θέμα της απόκτησης του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε, αλλά και των επιθετικών της Βιγιαρεάλ, Τζουσέπε Ρόσι και Νεϊμάρ.

Βέβαια για να γίνουν κάποιες από αυτές τις κινήσεις είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να πωληθούν οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ομάδες για να τους αποκτήσουν υπάρχουν, καθώς για τον διεθνή τερματοφύλακα ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Άρσεναλ και Ρόμα.

Σε ότι αφορά τον Ιταλό αμυντικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή της το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται να μπλεχτεί και η Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση της απόκτησής του.