ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ προς... παραμονή!

Σισέ προς... παραμονή!
Η παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό...

Η παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, συγκεντρώνει ολοένα περισσότερες πιθανότητες, από την ημέρα που έκανε τη δήλωση ότι θα αποχωρήσει από την Ελλάδα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι εβδομάδες που ακολούθησαν, μετά το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, όπου είχε κάνει τη δήλωση πως θα εγκαταλείψει τους «πράσινους», διαφοροποίησαν το κλίμα.
Ο 29χρονος στράικερ εμφανίζεται πλέον θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στο τριφύλλι, κάτι άλλωστε που λέει και στους δικούς του ανθρώπους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, οι δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, οι οποίες αφορούν την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την ομάδα και τους οπαδούς της.

Τα πάντα ωστόσο θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν μέσα στην ομάδα.

Ο Σισέ, περιμένει όπως είναι λογικό, να δει ποιο θα είναι το μέλλον του Παναθηναϊκό, το οποίο θα καθοριστεί κατά πάσα πιθανότητα, από το κρίσιμο Δ.Σ. της Τρίτης (29/3).

Αν δεν υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις, προς την αρνητική κατεύθυνση, τότε πρέπει να θεωρείται βέβαιη, η παραμονή του Γάλλου άσου στο τριφύλλι.

Συντάκτης: Κώστας Ζαρέντης

Πηγή: onsports.gr