ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η Χέρκουλες είχε "κλείσει" τον Χιμένεθ αλλά δεν τον άφησε η ΑΕΚ»

«Η Χέρκουλες είχε "κλείσει" τον Χιμένεθ αλλά δεν τον άφησε η ΑΕΚ»
Ο πρόεδρος της Χέρκουλες, Βαλεντίν Μποτέγια, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Diario Information», προέβει στην...

Ο πρόεδρος της Χέρκουλες, Βαλεντίν Μποτέγια, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Diario Information», προέβει στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ στάθηκε εμπόδιο στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ουραγού του ισπανικού πρωταθλήματος από τον Μανόλο Χιμένεθ.

«Ακούστηκαν πολλά ονόματα, αλλά διαπραγματευτήκαμε μόνο με δύο προπονητές, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Η πρόσληψη του Μανόλο είχε κλείσει, αλλά η ομάδα του δεν τον άφηνε να φύγει», δήλωσε ο Μποτέγια επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή της Ένωσης να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα.

Η Χέρκουλες «έκλεισε» τελικά τον Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος διαδέχθηκε τον Εστεμπάν Βίγκο που είδε την πόρτα της... εξόδου να ανοίγει μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Οσασούνα, για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όσο για τον Χιμένεθ; το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2012, αλλά η παραμονή του θα κριθεί στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, μετά από συζητήσεις με διοίκηση και μετόχους.