ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιάνει δουλειά ο εισαγγελέας

Πιάνει δουλειά ο εισαγγελέας
Άμεση δραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Μανώλη Αντωνακάκη...

Άμεση δραστηριοποίηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Μανώλη Αντωνακάκη, αναμένεται για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο της Παναχαϊκής και παραπομπή του στην πειθαρχική επιτροπή, ώστε να αποδείξει όσα υπονοούνται σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα».

Η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 25/3 προκάλεσε το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και ειδικότερα η αναφορά του στους πέντε διαιτητές που βρίσκονται στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας υποστήριξε: «Τα κουκούτσια στο στοίχημα είναι οι κάρτες, τα κόρνερ, οι αποβολές, τα πέναλτι, σε ποια στιγμή μπαίνουν τα γκολ κ.λ.π. Γίνονται απίστευτοι συνδυασμοί και εκεί πέφτουν τα πολλά λεφτά.Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης. Αμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει».

Πηγή: onsports.gr