ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος αναλαμβάνει δράση!

Ο κόσμος αναλαμβάνει δράση!

Τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από σήμερα το πρωί βρίσκονται στην διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού», οι οποίοι στα ματς με την Εφές και τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να σηκώσουν το ΟΑΚΑ στο... πόδι

Αυτό που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τόση αγωνία είναι... γεγονός. Από σήμερα το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι στην διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού» και αναμένεται να... εξαφανιστούν σε χρόνο ρεκόρ.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών ο Παναθηναϊκός δίνει δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ένα για την Euroleague κόντρα στην Εφές Αναντολού και ένα κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1. Οι «πράσινοι»... καίγονται και για τα δύο ροζ φύλλα τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για λόγους βαθμολογικούς και ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους παίκτες του αναμένεται να αγωνιστούν και στα δύο ματς σε ένα ΟΑΚΑ... φλεγόμενο.
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι απίστευτα... διψασμένοι και για τα δύο ματς, με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας να έχουν εκτοξεύσει τον πήχη των προσδοκιών. Από την μία το «δύο στα δύο» στο Top-16 της Euroleague και από την άλλη ο πρόσφατος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν ημιτελικό όπου ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε κατά κράτος και απέδειξε την τεράστια δυναμική του, περιορίζοντας τον μεγάλο του αντίπαλο σε ρόλο... κομπάρσου.

Όλοι οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας θέλουν να δουν το ΟΑΚΑ γεμάτο και στα δύο ματς. Αμφότερες οι αναμετρήσεις μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για την συνέχεια της πορείας του «τριφυλλιού» και στα δύο.. ταμπλό, με τον κόσμο να παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο κόντρα στους Τούρκους όσο και κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Το γεμάτο ΟΑΚΑ τους... τρομάζει όλους. Όλη την Ευρώπη. Και αυτό γιατί άπαντες έχουν καταλάβει πως 20.000 «τρελαμένοι» Παναθηναϊκοί με την φωνή τους και την ψυχή τους μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε και να σπρώξουν την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη σε... συνεχόμενες επιτυχίες.

Η διάθεση των εισιτηρίων με Εφές και Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκδώσει ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων των αναμετρήσεων με την Εφές και με τον Ολυμπιακό:

«Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα (Τετάρτη, 15/1) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό (20/1, 19:30), τα οποία μπορούν να προμηθεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης". Το ωράριο λειτουργίας τους από σήμερα (Τετάρτη, 15/1) ως την Παρασκευή (17/1) θα είναι 10:00 με 18:00, το Σάββατο (18/1) θα είναι 11:00 με 17:00, την Κυριακή (19/1) θα είναι 11:00 με 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα, τη Δευτέρα (20/1), θα λειτουργήσουν από τις 10:00 ως τις 14:00. Εφόσον μείνουν εισιτήρια προς διάθεση, τη Δευτέρα (20/1) θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 16:30 ως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Παράλληλα, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Αναντολού Εφές (17/1, 21:45), τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης", όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 20.00) αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr) αλλά και τηλεφωνικά (στο 13855 και στο 211 7700000).