ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θ. Γιαννακόπουλος: «Να βάλουν χρήματα όλοι»

Θ. Γιαννακόπουλος: «Να βάλουν χρήματα όλοι»
Προβληματισμένος αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, βάσει των όσων ειπώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο...

Προβληματισμένος αναφορικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, βάσει των όσων ειπώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσιάστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Κατά την έξοδό του από τα γραφείς της ΠΑΕ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε:
«Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Σπαταλήσαμε σχεδόν 2,5 ώρες για να πούμε το τι έγινε στο παρελθόν. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Περιμένει ο κόσμος να δει φως και να τον δει να μεγαλουργεί. Έκανα πρόταση για γενναία αύξηση. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να γίνει Παναθηναϊκάκι. Είναι πάνω από όλους. Είναι πάνω από πρόσωπα. Είναι μεγάλος και τρανός, όπως τις τελευταίες δεκαετίες. Ο καθένας σκέφτεται αν θα βάλει χρήματα ο άλλος. Δεν πρέπει να κοιτάς τι κάνει ο άλλος».

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι πιστεύει ότι στο τέλος θα ληφθεί μια απόφαση, ενώ για την ουσία που βγαίνει από το ΔΣ, απάντησε:
«Δεν έχει βγει κάποιο συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Οι κασέτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Τα 5 πρώτα χρόνια στο μπάσκετ είχαμε την ομάδα καλύτερη στην Ευρώπη, αλλά μας παίρνανε τα πρωταθλήματα κατώτεροι αθλητές».
Σχετικά με τον αδερφό του, Παύλο, υποστήριξε πως είναι στο νοσοκομείο.


Onsports.gr