ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίβκοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Ίβκοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα»
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Σιένα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς μετά το τέλος του αγώνα...

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Σιένα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς μετά το τέλος του αγώνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα προκριμένου να κερδίσει το κρίσιμο ματς της Πέμπτης και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός είπε:

«Νομίζω ότι η Σιένα άξιζε αυτή τη νίκη. Ήταν καλύτερη ομάδα από μας απόψε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πίεση. Η άμυνα της Σιένα είναι επιθετική και καλή, αλλά η εμπειρία των παικτών μου δεν επιτρέπουν τα 20 λάθη. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι έγινε πάλι το ίδιο. Μετά την ισοπαλία στο τέλος του ημιχρόνου, ξεκινήσαμε με τρεις δημιουργούς, αλλά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βρούμε αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Η Σιένα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά για το πρώτο παιχνίδι. Προσπάθησαν να βάλουν στην ομάδα τους ΜακΚάλεμπ και Καουκένας κι αυτό δεν τους βοήθησε, ενώ εμείς παρότι παίξαμε χωρίς τον Τεόντοσιτς είχαμε ρυθμό. Τι σημασία έχει όμως αν κερδίσαμε με 50 πόντους ή με ένα. Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε σ' όλους μετά το πρώτο παιχνίδι πόσο δύσκολο ήταν το επόμενο. Το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε με το δεύτερο με μόνη διαφορά ότι σήμερα δεν είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ».

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης ο Ίβκοβιτς είπε:

«Πρέπει να δουλέψουμε τώρα, να μείνουμε μαζί και να παίξουμε ως ομάδα την τελευταία μας ευκαιρία. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Πέμπτη».