ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δυο προτάσεις έρχεται ο Ενροτό

Με δυο προτάσεις έρχεται ο Ενροτό
Στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει σήμερα ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό...

Στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει σήμερα ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό. Ωστόσο, ο Ενροτό πέρα από την υπόθεση του Βέλγου φορ, θα προτείνει στους «ερυθρολεύκους» δυο περιπτώσεις που ίσως να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό όπως είναι ο Εντέλ και ο Μποκανί.

Το σήριαλ με τον Μιραλάς φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος, το πολύ μέχρι την 1η Απριλίου και όλοι ελπίζουν πως με τον ερχομό του Ενροτό θα κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, για τον Εντέλ και ο προπονητής του στην Παρί, Αντουάν Κομπουαρέ, είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι έχει πρόταση από ελληνικό σύλλογο.

Πέρα από τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ο Ενροτό θα επαναφέρει στη μεταγραφολογία του Ολυμπιακού τον Ντιομερσί Μποκανί, που τώρα αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ, δανεικός απ' τη Μονακό.

Ο Κονγκολέζος φορ, παρά τις εξαιρετικές χρονιές του στη Σταντάρ Λιέγης, δεν"έπιασε" ούτε στο "Πριγκιπάτο", ενώ και στη Γερμανία μέχρι στιγμής έχει μόλις 4 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο μάνατζερ του λοιπόν αναζητεί ένα σύλλογο που θα τον βοηθήσει να βγει ξανά στο προσκήνιο.