ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τράμπα Ντιόγκο με Ελάνο!

Τράμπα Ντιόγκο με Ελάνο!
Σκέψεις για πρόταση ανταλλαγής του Λουίς Ντιόγκο με τον Ελάνο κάνουν στον Ολυμπιακό....

Σκέψεις για πρόταση ανταλλαγής του Λουίς Ντιόγκο με τον Ελάνο κάνουν στον Ολυμπιακό.

Ο Ελάνο βρίσκεται στην «στόχαστρο» του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό και οι σκάουτερ του Ολυμπιακού τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές, αφού ο 29χρονος μέσος αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το κέντρο των Πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρωταθλητής».

Ο Ελάνο επέστρεψε στην Βραζιλία και την Σάντος πριν από μερικούς μήνες με το κόστος της απόκτησης του να ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που πολύ δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός για τον 46 φορές διεθνή μέσο.

Ωστόσο, στην Σάντος αγωνίζεται ο Λουίς Ντιόγκο ως δανεικός και στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως αν ο νεαρός επιθετικός αρχίσει να σκοράρει τότε θα μπορέσουν να κάνουν μια πρόταση κοντά στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ως έμψυχο αντάλλαγμα και ο νεαρός επιθετικός.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια τέτοια κίνηση από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητά μια… «δυνατή» μεταγραφή για το κέντρο.

Πηγή: onsports.gr