ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόμπος στο… χτένι!

Ο κόμπος στο… χτένι!
Αγανακτισμένες είναι οι πολίστριες του Ολυμπιακού, αναμένοντας τη μοιρασιά από τα έσοδα του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα...

Αγανακτισμένες είναι οι πολίστριες του Ολυμπιακού, αναμένοντας τη μοιρασιά από τα έσοδα του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το Σαββατοκύριακο ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη, ενώ στη συνέχεια θα ριχτούν στη… μάχη του Final 4 του Τσάμπιονς Καπ. Και όλα αυτά; Χωρίς ούτε ένα ευρώ…

Ο λόγος για τις πολίστριες του Ολυμπιακού που πλέον, έχουν πάψει να παραπονιούνται γιατί όπως ανέφερε και η Σταυρούλα Αντωνάκου, «νιώθω πλέον, ότι έχουμε γίνει γραφικές».

Η Αμερικανίδα, Κέιμ Κρέγκ μάλιστα, είναι αυτή με τη λιγότερη υπομονή, αφού μπορεί να πήρε κάποια από τα χρήματά της στην εκδήλωση που έκαναν οι πολίστριες του Ολυμπιακού (σ.σ. ήταν χρήματα πέντε μηνών), ωστόσο αν δεν πάρει και τα υπόλοιπα, δύσκολα θα παραμείνει στο… λιμάνι μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόμοια αναμένεται και η αντίδραση της Ολλανδής, Ίφκε Φαν Μπέλκουμ, ενώ οι «ερυθρόλευκες» λένε πλέον, πως ο κόμπος έχει φτάσει στο… χτένι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα από τα μηνύματα αναμένεται να αποταμιευθούν τον Ιούνιο, ενώ τα χρήματα από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα δεν έχουν δοθεί ακόμα σε κανένα τμήμα του Ερασιτέχνη.