ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος ο φάκελος της αδειοδότησης

Έτοιμος ο φάκελος της αδειοδότησης
Ο… σκόπελος της αδειοδότησης φαίνεται πως ξεπερνιέται από τη διοίκηση της ΑΕΚ...

Ο… σκόπελος της αδειοδότησης φαίνεται πως ξεπερνιέται από τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να παραδοθούν στην αρμόδια επιτροπή την Πέμπτη (31/03) είναι έτοιμα ύστερα από τις πολυήμερες προσπάθειες της διοίκησης. Οι σχετικές βεβαιώσεις έχουν ήδη συγκεντρωθεί και αφορούν τις οφειλές μέχρι τις 31/12/2010 όπως επίσης και εκείνες του πρώτου τριμήνου του 2011.

Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν είτε έχουν εξοφλήσει είτε έχουν προχωρήσει στον απαραίτητο διακανονισμό των χρεών τους τα οποία θα αποπληρωθούν ως τις 31 Ιουνίου 2011. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας εμφανίζονται ήσυχοι αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης που έχει πάρει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός των οικονομικών εγγράφων, στην αρμόδια επιτροπή για την αδειοδότηση της επόμενης χρονιάς θα πρέπει να κατατεθούν και έγγραφα άλλου είδους μέσα στον Απρίλιο. Ωστόσο, από την ΠΑΕ δεν ανησυχούν καθώς το πρόβλημά τους ήταν το οικονομικό το οποίο όπως αποδεικνύεται έχει ξεπεραστεί.

Μάλιστα, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την εγγυητική που φέρεται να έχει ζητήσει η ΕΠΟ, από την ΑΕΚ δεν δείχνουν να γνωρίζουν κάτι. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η Ομοσπονδία έχει ζητήσει εγγύηση ύψους 7 εκ. ευρώ σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, αλλά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς την ΠΑΕ που συνεχίζει απρόσκοπτα τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών.