ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιθετικό σχήμα κατεβαίνει η Καβάλα

Με επιθετικό σχήμα κατεβαίνει η Καβάλα
Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης τον τεχνικό της Καβάλας, Γιάννη Μαντζουράκη απασχόλησαν θέματα τακτικής...

Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης τον τεχνικό της Καβάλας, Γιάννη Μαντζουράκη απασχόλησαν θέματα τακτικής.
Η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι αυτή που προβληματίζει όλους στην ομάδα, αφού μια νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Καβάλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παραταχθεί με επιθετικό σχήμα, με τον Μαντζουράκη να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Οράσιο Καρντόζο και Φερέϊρα Ντουγκλάο. Στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, αντίθετα, βρίσκεται ο Νιγηριανός Μπέντζαμιν Ονουάτσι ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση α΄ βαθμού.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας θα συνεχιστεί αύριο με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και κατόπιν ο Γιάννης Μαντζουράκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα.