ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είχα έννομο συμφέρον»

«Είχα έννομο συμφέρον»
Την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Δαλούκα επιβεβαίωσε ο Νικόλας Πατέρας, υποστηρίζοντας ότι το έκανε...

Την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Δαλούκα επιβεβαίωσε ο Νικόλας Πατέρας, υποστηρίζοντας ότι το έκανε επειδή είχε έννομο συμφέρον.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, την Πέμπτη (31/3), έλεγε στο περιβάλλον του, ότι πράγματι τηλεφώνησε δύο φορές στο διαιτητή Δαλούκα. Την πρώτη φορά πριν τον αγώνα με τον Άρη, καθώς είχαν φτάσει στα αυτιά του φήμες ότι παιζόταν παιχνίδι στην πλάτη του Παναθηναϊκού και του ζήτησε να παίξει 50-50 και να μην κάνει ζημιά στην ομάδα του, έχοντας έννομο συμφέρον ως πρόεδρος του “τριφυλλιού”.

Για τον ίδιο λόγο, του τηλεφώνησε και μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντάς του ότι κακώς έδωσε το πέναλτι -ισχυριζόταν μάλιστα ότι το ίδιο είχε επισημάνει και δημοσίως σε ραδιοφωνική συνέντευξή το- και κακώς «έκλεισε» τον Παναθηναϊκό στα καρέ του με τα σφυρίγματά του στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Πατέρας θεωρεί αποπροσανατολιστική την προσπάθεια, να φανεί ως επιχείρηση επηρεασμού του διαιτητή Δαλούκα και εκτιμά ότι επιχειρείται να βγει από το προσκήνιο ο πραγματικός ένοχος, δηλαδή εκείνος που τηλεφωνούσε και απειλούσε τον διαιτητή προκειμένου να αδικήσει τους “πράσινους” και να ευνοηθεί άλλη ομάδα, δίχως μάλιστα αυτός (ο Μπέος δηλαδή) να έχει την παραμικρή σχέση με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αφήνει να εννοηθεί μάλιστα ότι το ίδιο πρόσωπο φρόντισε να δει το φως της δημοσιότητας ένα μέρος της κατάθεσής του, καθώς υπήρχαν κι άλλα στοιχεία που επιμελώς αποκρύφτηκαν προκειμένου να δημιουργηθούν στρεβλές εντυπώσεις.

onsports.gr