ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ινσαουράλδε: Χαρακτήρα για νέο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ

Ινσαουράλδε: Χαρακτήρα για νέο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ

Ο 29χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χουάν Ινσαουράλδε, μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης της «Nova» για το χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό και την ανάγκη για νέα αρχή μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος, που ίσως οδηγήσουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στόπερ:

"Σίγουρα εμείς είμαστε οι πρώτοι υπεύθυνοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Δε νομίζω ότι ήθελε κανένας περισσότερο από εμάς να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και πρέπει να ζητήσουμε ένα συγνώμη κυρίως από τον κόσμο.

Φυσικά πρέπει ζητήσουμε συγνώμη κι από τους εαυτούς μας γιατί δεν επιτρέψαμε να παίξουμε στο επίπεδο που θέλαμε κι από εδώ και πέρα, το μόνον που μπορούμε να κάνουμε, ώστε αυτό το συγνώμη να έχει και πρακτική σημασία, είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα πλέι οφ, να πάρουμε την πρώτη θέση που είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα, κάνουμε την αυτοκριτική μας πάνω σε όλα τα λάθη και ξέρουμε ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης κι αυτή ήταν κι η εικόνα του Σαββάτου. Εντάξει ήταν ένα παιχνίδι, μπορεί να σου βγει μπορεί να μη σου βγει. Δυστυχώς δε μας βγήκε και δυσαρεστήσαμε τον κόσμο κι αυτό που είπα, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αυτή τη στιγμή. Να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τα πλέι οφ".

Με αφορμή την αναφορά σου στον κόσμο, τα συναισθήματά του είναι πάρα πολύ έντονα για την ομάδα κι όταν υπάρχουν τέτοια προκύπτουν κι αντίστοιχες καταστάσεις, θετικές και αρνητικές. Τί σκέψεις σου άφησε η επαφή που είχατε χτες στην προπόνηση;

"Ήρθαν επειδή είναι δυσαρεστημένοι, όπως είμαστε κι εμείς δυσαρεστημένοι. Τους ακούσαμε, μας είπαν κάποια πράγματα με τα οποία συμφωνούμε 100% κι εμείς, ότι δεν ήταν καλή η εικόνα στο παιχνίδι του τελικού. Τους είπαμε κι εμείς κάποια πράγματα, βρήκαμε μια μέση λύση και φυσικά υποσχεθήκαμε αυτό που σας είπα και πριν, ότι κι εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από τα... πόδια μας ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, από το πρώτο παιχνίδι".

Με τα στενά χρονικά περιθώρια να είναι ένα δεδομένο, πως μπορείτε και πως πρέπει να διαχειριστείτε την υπάρχουσα κατάσταση ώστε να παρουσιαστείτε στην πρεμιέρα στην κατάσταση που πρέπει;

"Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο αλλά εδώ θα δείξει η ομάδα τον χαρακτήρα της κι ο κάθε παίκτης, γιατί είναι κάτι που πρέπει να μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, είμαστε επαγγελματίες κι είναι αυτό που είπαμε, ότι είναι ένα καινούριο ξεκίνημα. Μας δίνεται πολύ σύντομα η ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, ν' αφήσουμε πίσω τον αγώνα του Σαββάτου".

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαλπιγγίδη στην πρεμιέρα!