ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάχη «αιωνίων» πράξη δεύτερη (live)

Μάχη «αιωνίων» πράξη δεύτερη (live)
Ημίχρονο: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 37-43

Με παρακαταθήκη το «σπάσιμο» της έδρας του Ολυμπιακού με 75-70, ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον κυπελλούχο Ελλάδος με σκοπό να κάνει το 2-0 στις νίκες και να βρεθεί μια ανάσα, μακριά από ένα ακόμα πρωτάθλημα Ελλάδος.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που έχασαν στο ΣΕΦ.
Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει η ομάδα του Πειραιά να νικήσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα έχει στο πλευρό του 20.000 «πράσινους» οπαδούς, οι οποίοι θα επιδιώξουν να είναι ο έκτος παίχτης στην προσπάθεια των παικτών του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στην ωμοπλάτη.

Από την πλευρά του, πιο πολλές απουσίες έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά το 1993, όταν τον είχε κερδίσει σε τελικούς στο κλειστό της Γλυφάδας, χωρίς του Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλο.

Να σημειωθεί, πως στην τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων, το παρών έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ομάδας, αλλά και φίλαθλοι, προκειμένου να εμψυχώσουν τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε την εξέλιξη τον αγώνα από τον onsports πατώντας ΕΔΩ.