ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δική μας και αυτή η κούπα»

«Δική μας και αυτή η κούπα»
Μόλις μία νίκη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα...

Μόλις μία νίκη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ΣΕΦ!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό, χθες (29/05) στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε σίγουρος για τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φανερά ικανοποιημένος για τα όσα έχει επιτύχει έως τώρα το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε Ελλάδα και Ευρώπη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά το έκτο Ευρωπαϊκό και αυτή η κούπα είναι δική μας».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκίνησε με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, πλέον όμως βρίσκεται στο 2-0 και με μία νίκη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ (01/06, 22.00), «σφραγίζει» τον τίτλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν έχασε ποτέ την πίστη του στην ομάδα, η οποία έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει χαρές στον κόσμο.

«Ο Παναθηναϊκός της καρδιάς μας είναι ένας και μοναδικός. Είναι εκείνος που μας κάνει όλους υπερήφανους. Απολαύστε τον!», προέτρεψε τους φιλάθλους ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Πηγή: onsports.gr