ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δοκιμές του Σάντος

Οι δοκιμές του Σάντος
Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα (4/6, 21:30) έκαναν σήμερα (30/5) οι παίκτες της Εθνικής ομάδας...

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα (4/6, 21:30) έκαναν σήμερα (30/5) οι παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Οι Έλληνες διεθνείς γυμνάστηκαν υπό την επίβλεψη του Φερνάντο Σάντος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της Εθνικής να… ξεμουδιάσουν παίζοντας και «οικογενειακό δίτερμα».

Η προπόνηση ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις για περίπου 20’ κι εν συνεχεία ο Πορτογάλος προπονητής χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες προκειμένου να γίνει «διπλό».
Στη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι Κωνσταντόπουλος, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Αθανασιάδης έχοντας ως… συμπαίκτες τους τον Βρύζα και τον Μανιάτογλου.

Την δεύτερη ομάδα, αυτήν δηλαδή στην οποία έπαιξαν οι -θεωρητικά τουλάχιστον- βασικοί ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα, απάρτιζαν οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.
Οι «βασικοί» επικράτησαν με 4-3 στο -40άλεπτης διάρκειας- «οικογενειακό δίτερμα» με σκόρερ τους Φετφατζίδη, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου. Για τους ηττημένους τον… δρόμο προς τα δίχτυα του Κοτσόλη βρήκαν οι Φωτάκης, Αθανασιάδης και Νίνης…


Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr