ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Δήθεν υποψήφιοι επενδυτές»

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Δήθεν υποψήφιοι επενδυτές»
Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σ' αυτήν γίνεται λόγος για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παρέδωσε στον Ερασιτέχνη μια υγιέστατη οικονομικά ΠΑΕ και πως υπάρχει πλήρης διαφάνεια και ενημερότητα μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα, ενώ στο τέλος καλεί σε συστράτευση όλους όσοι αγαπούν την ομάδα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν από την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της.

Η ανακοίνωση δημοσιοποιεί τόσο τον ισολογισμό από 1/7/2010 έως και σήμερα, όσο και το Δευτεροβάθμιο Ισοζύγιο, επίσης από 1/7/2010 έως και σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

«Με αφορμή τις απειλές και τους εκβιασμούς εκείνων που θεωρούν εαυτόν υπεράνω όλων των Πανιωνίων, οι οποίοι βρίσκονται μαζί ή πίσω από τους δήθεν υποψήφιους επενδυτές του Πανιωνίου, η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. αναγκάζεται να ανακοινώσει τα κάτωθι:

- Η Π.Α.Ε. που χάρισε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, είναι οικονομικά η καλύτερη από κάθε άλλη Π.Α.Ε. συμπεριλαμβανομένων και των θεωρούμενων "μεγάλων" Π.Α.Ε.

- Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. έχει ελεγχθεί από την εφορία μέχρι και 30/06/2009.

- Τα βιβλία της Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ενημερώνονται πάντοτε αυθημερόν!

- Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ πληρώνει από το 2002 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, πάντοτε τους φόρους και τις εισφορές του Ι.Κ.Α. με αποτέλεσμα ουδέποτε να έχει πραγματοποιήσει ρύθμιση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών!!!

- Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. έχει τυπώσει λογιστικά βιβλία μέχρι 31/05/2011, δηλαδή μέχρι σήμερα.

- Η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. το πρώτο πενθήμερο Ιουλίου θα συντάξει ισολογισμό τον οποίο θα δημοσιεύσει αμέσως.

Σήμερα, η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. δημοσιεύει ισολογισμό από 01/07/2010 μέχρι 31/05/2011, δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Σήμερα, η Π.Α.Ε. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. δημοσιεύει το Δευτεροβάθμιο Ισοζύγιο από 01/07/2010 μέχρι 31/05/2011, όπως αυτό προκύπτει από τα επίσημα λογιστικά βιβλία της Π.Α.Ε., που επαναλαμβάνουμε είναι τυπωμένα μέχρι και σήμερα!!!

Αυτήν την εξαιρετικά υγιή Π.Α.Ε. Πανιώνιος χάρισε στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης και για αυτό δημόσια τον ευχαριστούμε.

Για αυτήν την Π.Α.Ε., όσοι Πανιώνιοι την αγαπούν πραγματικά και αληθινά, τους καλούμε να συστρατευθούν μαζί μας προκειμένου να καλύψουμε όλοι μαζί τις ανάγκες της που προέκυψαν εξαιτίας της απομάκρυνσης από κοντά της του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος κάθε χρόνο την χρηματοδοτούσε από 6.500.000 ευρώ μέχρι 2.000.000 ευρώ».