ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛεΜπρον vs Ντιρκ και όποιος αντέξει

ΛεΜπρον vs Ντιρκ και όποιος αντέξει
Οι τελικοί των πλέι οφ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου βρίσκουν φέτος τη Χιτ και τους Μάβερικς...

Οι τελικοί των πλέι οφ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου βρίσκουν φέτος τη Χιτ και τους Μάβερικς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, πέντε χρόνια μετά την πρώτη και τελευταία κόντρα τους για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Επανάληψη θα πουν πολλοί. Ίσως δεν έχουν και άδικο, η ουσία ωστόσο είναι πως αμφότερες οι ομάδες ελάχιστη σχέση έχουν με αυτές που είχαν αναμετρηθεί το 2006.

Στην ομάδα του Μαϊάμι υπάρχει ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών το 2006 Ντουέιν Ουέιντ και ο ρολίστας πάουερ φόργουορντ Ουντόνις Χάσλεμ, ενώ στους Τεξανούς έχουν παραμείνει οι Ντιρκ Νοβίτζκι και Τζέισον Τέρι, οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει το κάζο που υπέστησαν.

Τότε οι Μαβς προηγούνταν με 2-0 και είχαν φτάσει πολύ κοντά στο 3-0. Τελικά ηττήθηκαν 4-2 με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν «λούζερς», ενώ χρειάστηκε να περάσουν δύο με τρία χρόνια για να σηκώσουν και πάλι κεφάλι. Να όμως που ο Γερμανός σούπερ κατάφερε να πατήσει γερά στα πόδια του δείχνοντας πιο έτοιμος από ποτέ για να φτάσει μέχρι την κορυφή. «Είναι η ώρα μας» λένε με μια φωνή στο Ντάλας κι ας έχουν να αντιμετωπίσουν τη Χιτ των big three...

Δείτε το video στο theplayer.gr